Reincepe Giuvaerul palatului!!!

Posted on mai 3, 2010. Filed under: eu si ale mele..., Lumea pictata in...Mega Pixeli, Tampeniile unui copil | Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , |

Cand eram mica aveam o pasiune din a memora tot felul de texte…astazi, cu ocazia ultimului episod din „Secretele de la palat”, mi-am aminitit unul: nu plange ca s-a terminat, fii fericit ca s-a intamplat! A fost al 3-lea film corean pe care l-am vazut, si desi toate au fost frumoase, emotionante, acesta m-a impresionat profund, as putea spune ca il plasez pe primul loc :D. A fost plin de istorie, dragoste (materna, fraterna, dar si ca de la barbat la femeie si invers), politica, prietenie, dusmanie, un film complex, ce sa mai!!! In plus, a prezentat fapte istoriece, mai mult sau mai putin modificate, ori, ce i-ai putea oferi, mai mult, unui om indragostit de istorie si civilizatie?!?

Bidam& Deokman:

Deokman& Yushin:

De mine seara, TVR1 redifuzeaza „Giuvaerul palatului” – marea Janggeum. Un film pe care l-am iubit din momentul in care am vazut primul episod, iar primul episod pe care l-am vazut eu, a fost undeva dupa cel de-al 20-lea difuzat. In acest serial nu avem de-a face cu campul de lupta sau cu vreun tel de unificare a unor regate, asa ca in cazul Secreteleo de la palat si nici cu pictura sau un rege ce coboara in mijlocul societatii pentru a afla nevoile supusilor, ca in cazul Furtunii de la palat. In acest serial se intra in contact cu bucataria si medicina. Cu lupta dintre clase, lupta pentru a urca in rang, pentru a obtine un post mai bun. Avem si iubire prezentata in film, insa personajele sunt mai reci, in relatiile interumane, decat in oricare dintre celelalte doua seriale difuzate.

Giuvaerul palatului:

Furtuna la palat:

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Si animalele simt!!!

    Protectia animalelor
  • Fii BIO!

    cosmetice bio
  • Adopta un prieten!

     Adopta un prieten!
  • Pozitia blogului meu

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: