I Swear To Drunk, I Am Not God!

Posted on noiembrie 4, 2015. Filed under: Fără categorie | Etichete:, , , |

Ia să vedem, dragii Moșului, ce-ați mai făcut între timp. Ah! Aud că ați dori să-mi retrag afirmațiile conform cărora ”nu se sperie niciunul de mitingurile solidarității voastre” și ” Nu i-ați speriat nici măcar cât să arunce cu 2-3 demisii spre voi”? Ce spuneți voi, c-ați răsturnat un Guvern? Phahaha! Vă-mbătați cu apă rece. Ați obținut o singură demisie. În cazul în care nu v-ați prins încă e vorba despre demisia primarului sectorului 4. Cum? Voi l-ați convins pe Ponta să demisioneze? Dragilor, astea-s povești de adormit neveste în picioare!

Ponta știa că trebuie să demisioneze. În ultima perioadă, până și el a devenit conștient de asta și a luat în calcul această ipoteză. Voi i-ați oferit pretextul perfect. Ați văzut cum a declarat el, ca un sfințișor, că ”Nu mă lupt cu oamenii!”. Mai că mi-a dat o lacrimă în colțul ochiului drept; că stângu-i mai nesimțitor la treburi din astea lumești. Păi și ce ați fi dorit să vă spună? Că demisionează pentru că este un plagiator? Pentru că nu mai suportă să conducă țara în contextul în care știe cât de mult ne-a mințit? Voiați să vă spună că demisionează pentru că Gunther Krichbaum, membru al CDU, partidul cancelarului Angela Merkel, aflat la București, a refuzat să discute cu el, premierul României, pe motiv că este cercetat penal și trimis în judecată, creând astfel un precedent rușinos?

Nu vă îmbătați cu apă chioară! Dacă îi era rușine sau măcar frică de protestele populației demisiona de mult. Încă de pe vremea când protestam cu toții pentru că în calitate de șef de guvern complotase ca un mișel la sabotarea dreptului de vot al românilor din diaspora, din dorința lui neînfrânată și din fericire, nesatisfăcută, de a ajunge primul om în stat.

Dacă nu-i atârnau atât de multe asupra capului, nu s-ar fi sinchisit el nici dacă ne strângeam 3-4 milioane la Palatul Victoria și stigam până la epuizare ”Ieși afară, javră ordinară!”. Ar fi fost în stare să pozeze în victima poporului pe care el însuși l-a torturat în fel și chip.

Și chiar de-ar fi așa cum ziceți voi, c-ați răsturnat guvernul. Degeaba ieșiți în stradă și urlați dacă asta e singura metodă prin care propuneți să combatem mizeria, incompetența și nesimțirea lor. Vin alții mereu. De cele mai multe ori mai răi, mai perverși. Și dacă nu-s ei ăia răi și perverși, atunci cu siguranță sunt marionetele unora  așa. Am înțeles că-i greu să-i ardem când ne cer șpagă pentru a ne respecta drepturile, dar tot trebuie s-o facem. Dacă am fost suficient de proști să-i lăsăm să ne pună taxă pe drepturi, atunci trebuie să facem anumite sacrificii pentru a ne recâștiga drepturile. Dar dacă îl luăm în brațe pe ”e greu” sau pe ”dar de ce eu?”, ori ”noi suntem mici, n-avem ce face”, atunci ne merităm cu toții soarta și-i clar c-are să fie tot mai rău de la an la an!

Felicitări pentru reușita în cazul ediluțului de la sectorul 4, dar nu uitați, cu prima ocazie când dați ori luați șpagă, ori când închideți ochii pentru voi ori pentru altul, nu sunteți cu nimic mai buni decât oricare dintre ”aleși”, ba chiar sunteți mai răi decât ei! Cum de ce?! Pentru că azi vă plângeți de durerile pe care le provoacă fenomenul corupției, iar mâine sunteți dispuși să vă alăturați lui pentru propriul bine, asumându-vă riscul de a fi călăii unora care sunt cum erați voi ieri.

Nicoleta Bucșaru

Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

  • Si animalele simt!!!

    Protectia animalelor
  • Fii BIO!

    cosmetice bio
  • Adopta un prieten!

     Adopta un prieten!
  • Pozitia blogului meu

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: